regelen, ontzorgen of meedenken: maatwerk is standaard

u heeft een aanspreekpunt voor al uw zaken

heldere tarieven

 
 

Zoeken

 

Inloggen op uw account E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? inloggen Nog geen account? Klik hier
         
 
 

Maat in duurzaamheid

Voor N&S Duurzaam is duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een manier van denken en doen. Duurzaamheid is gedefinieerd als:

"Voldoen aan de behoeften van huidige generaties zonder de mogelijkheden teniet te doen van komende generaties om ook in hun behoeften te voorzien."

Dit doe je door het in balans brengen van de drie P’s: People, Planet en Profit. Wij zorgen samen met u voor de juiste optimalisatie van iedere P en de samenhang tussen de P’s: Goed voor u en uw mensen, goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee. Dit betekent in onze optiek altijd in relatie met de wereld om je heen. Samen is het sleutelwoord in duurzaam ondernemen. Wij helpen u op alle fronten. Wij maken samen met u een stakeholder analyse welke de basis vormt van uw duurzame organisatie tot en met het meedenken over hoe je duurzaamheid in het DNA van uw organisatie krijgt. Onze adviseurs onderzoeken samen met u de mogelijkheden om uw organisatie duurzamer te maken en werken met u aan een geïntegreerd systeem. Wij bieden praktische adviezen om op een goede manier te werken aan uw duurzaamheidsambitie en dit aantoonbaar te maken.

Voor N&S Duurzaam is er een grote relatie tussen strategisch kwaliteitsmanagement en duurzaamheid. Managementsystemen zoals INK en EFQM hebben een directe relatie met duurzaamheid:

“The Fundamental Concepts of Excellence are the underlying principles of the EFQM Excellence Model which are the essential foundation of achieving Sustainable Excellence for any organisatio"  Bron: www.efqm.org

Wij integreren dit in onze manier van kijken naar uw organisatie en bieden wij een totaalpakket in relatie tot kwaliteit in de breedste zin van het woord.

De mensen van N&S Duurzaam helpen u om stappen te zetten in duurzaam denken en doen. En als u wilt, kunnen we deze stappen ook verankeren in uw organisatie. We regelen, ontzorgen en denken mee.

Regelen

N&S Duurzaam zorgt dat uw producten en processen duurzaam gecertificeerd worden en uw personeel getraind wordt. Denkt u hierbij aan het uitvoeren van een CO2 Footprint, opstellen van een stakeholder analyse, opstellen van een MVO-beleid en het invoeren van standaarden op het gebied van duurzaamheid en MVO zoals: SA8000, SMETA, richtlijn ISO 26000, BSCI, ETI, MVO-prestatieladder, ISO14001 en FSC.. 

Ontzorgen

Uw mensen worden door de consultant van N&S Duurzaam getraind in meer duurzaam denken en doen. Wij kunnen u ondersteunen in het detacheren van een duurzaamheidsmedewerker. Dit gebeurt in een maatwerkaanpak en altijd in-company.

Meedenken

We verankeren duurzaam denken en doen op alle niveaus in uw organisatie. Duurzaamheid is een manier van ondernemen. Wij helpen met het verankeren van deze gedachte en het om te zetten in concreet gedrag.


© 2015 N&S Quality Consultants

N&S Quality Consultants B.V.

 

Mechelsesteenweg 120, 2860 Sint-Katelijne-Waver

 

t. 00 32 (0)15 555900

 

e. office@ns-quality.be, i. www.ns-quality.be