Zoeken
 

 
Inloggen op uw account E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? inloggen Nog geen account? Klik hier
 
 

Over kwaliteit

kwaliteit is een containerbegrip

Het is op ieder gebied toepasbaar en op vele manieren uit te leggen. Voor ons is kwaliteit een duidelijk begrip: wij begrijpen kwaliteit en kunnen kwaliteit in uw organisatie in kaart brengen, borgen of versterken. N&S maakt een onderscheid tussen productkwaliteit en proceskwaliteit.

Productkwaliteit

De kwaliteit van uw producten (of diensten) wordt ervaren door uw klanten. Een groot deel van hun tevredenheid en vertrouwen hangt af van de door hen ervaren kwaliteit. Naast het nastreven van klanttevredenheid is het voldoen aan wettelijke- of normeringseisen een belangrijk aandachtspunt. Wij werken met klanten aan het optimaliseren van hun productkwaliteit.

Proceskwaliteit

Processen zijn bepaalde vormen van werkwijzen en samenwerking om een doel te dienen. Soms wordt het doel niet gehaald of zijn er aanpassingen nodig om de efficiëntie of effectiviteit te verhogen. Processen zijn nooit een doel op zich maar altijd een middel. Daarom benaderen we proceskwaliteit praktisch en dynamisch. Wij werken bij klanten aan het verbeteren, continueren of het in kaart brengen van hun proceskwaliteit. N&S is een "one stop shop" voor organisaties met kwaliteitsvragen: we adviseren, geven opleidingen en detacheren.                                                           

                                                                                                               


© 2015 N&S Quality Consultants

N&S Quality Consultants B.V.

 

Mechelsesteenweg 120, 2860 Sint-Katelijne-Waver

 

t. 00 32 (0)15 555900

 

e. office@ns-quality.be, i. www.ns-quality.be

 

regelen, ontzorgen of meedenken:

maatwerk is standaard

u heeft een aanspreekpunt voor al uw zaken

heldere tarieven