Zoeken
 

Inloggen op uw account E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? inloggen Nog geen account? Klik hier
 
 

maat in kwaliteitsadvies

Kwaliteit is altijd in ontwikkeling. Als ondernemer houdt u zich het liefst bezig met uw core-business: ondernemen. Tegelijkertijd is een hoge en constante kwaliteit van uw product, proces en organisatie de basis van uw onderneming. Dat snappen wij. Dat snapt u. 

N&S kwaliteitsadvies

Vanzelfsprekend ondersteunt N&S bij de implementatie van - en certificering voor - kwaliteitssystemen. Zowel HACCP als private standaarden ISO 9001, ISO 14001 of andere kwaliteitstandaarden hebben geen geheimen meer voor ons. Afhankelijk van uw vraag kunnen we zaken regelen of u ontzorgen als het gaat over het invoeren of verbeteren van een kwaliteitssysteem, voorbereiden en begeleiden van audits, onderhoud van het bestaande systeem of implementatie op certificeerbaar niveau.

N&S helpt ondernemers en managers met een brede dienstverlening op het gebied van kwaliteitszorg. Onze kwaliteitsadviseurs helpen u bij het verhogen van uw betrouwbaarheid en het verbeteren en borgen van uw productkwaliteit en presentatie. Gaan we het voor u regelen, gaan we u ontzorgen of wilt u dat we meedenken?


© 2015 N&S Quality Consultants

N&S Quality Consultants B.V.

 

Mechelsesteenweg 120, 2860 Sint-Katelijne-Waver

 

t. 00 32 (0)15 555900

 

e. office@ns-quality.be, i. www.ns-quality.be

 

regelen, ontzorgen of meedenken:

maatwerk is standaard

u heeft een aanspreekpunt voor al uw zaken

heldere tarieven