regelen, ontzorgen of meedenken: maatwerk is standaard

u heeft een aanspreekpunt voor al uw zaken

heldere tarieven

 
 

Zoeken

 

Inloggen op uw account E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? inloggen Nog geen account? Klik hier
         

 

General Manager

8 mei 2017

Algemeen
N&S Quality Consultants (N&S) is een organisatie die staat voor totaaloplossingen op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid, arbo en duurzaamheid. Op deze gebieden regelt, ontzorgt en denkt N&S met de klant mee, of het nu gaat om kwaliteitsadvies, opleiden of detachering. De ondernemende aanpak van N&S wordt weerspiegeld in de dienstverlening: iedere klant krijgt maatwerk als het gaat om de producten, diensten en support van N&S. Sinds 1994 staan zij bekend als een partij die die langdurige relaties aangaat met haar opdrachtgevers en partners. Vanuit het hoofdkantoor in Zaltbommel en het kantoor in Sint-Katelijne Waver in België werkt N&S met ruim 45 medewerkers iedere dag met veel enthousiasme aan deze ambitie. 

De groei van de organisatie vraagt om een andere aanpak en aansturing. Hierdoor is er een verschuiving ontstaan in het huidig managementteam waardoor een vraag is ontstaan naar een General Manager.

De functie
Als General Manager neem je samen met de eigenaar en MT-leden de regie in het groeiproces van N&S. Tevens zie je toe op en begeleid je de implementatie van het nader vast te stellen beleid binnen N&S. Daarnaast help je bij de prioritering en het aanbrengen van focus binnen de lange termijn visie met als doel N&S naar een volgend niveau te brengen.

Wij zoeken een General Manager die in gezamenlijkheid randvoorwaarden schept voor de toekomst zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Een echte people manager met commercieel talent die de markt en de kneepjes van het vak kent, maar bovenal kansen ziet en deze weet door te vertalen naar de operatie. Een sterke en inspirerende persoonlijkheid die de Unit Managers laat groeien en in hun kracht zet en samen met hen de toekomst kan vormgeven, scenario’s kan bedenken en uitwerken vanuit het principe lerende omgeving.

Een stevige persoonlijkheid met een heldere visie op management en sales, die dichte deuren open kan krijgen en Unit Managers helpt bij de implementatie van het nieuwe beleid. Iemand die weet te verbinden en de samenwerking opzoekt, zowel intern als extern en het belang van het primair proces begrijpt. 

Als General Manager ben je de verbindende factor tussen de operatie en het tactische en strategische niveau. Deze dualiteit in de functie maakt dat je goed in staat moet zijn op alle niveaus te schakelen. 

Kerntaken

  • Verantwoordelijk voor de operationele aansturing van N&S op basis van de (vernieuwde) visie;
  • Draagt mede zorg voor het vormgeven van en de uitvoering van het salesplan van N&S en bijhorende marketing en profilering;
  • Realiseert nader vast te stellen verkoopdoelstellingen;
  • Houdt zich op de hoogte van ontwikkelingen bij vaste klanten over producten, diensten en prijzen, ondersteunt bij (offerte) trajecten;
  • Draagt zorg voor interne professionalisering;
  • Ziet toe op rechtmatigheid, doelmatigheid en kwaliteit van de interne & externe processen;
  • Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden;
  • Is verantwoordelijk voor het leidinggeven aan de Unit Managers op een adequate en inspirerende manier.

Ben jij een ervaren General Manager met een dienstverlenende en klantgerichte instelling? Beschik je over goede leidinggevende vaardigheden en aantoonbare sales ervaring? Heb je ervaring met veranderingsprocessen en ben je een strategisch doener i.p.v. denker? Beschik je over een HBO+ werk en denk niveau en relevante werkervaring in de foodsector, retail of zakelijke dienstverlening? Herken je jezelf in de woorden, bouwer, aanjager, resultaat -, en samenwerkingsgericht?  Dan kom ik graag met je in contact. 

Herken je jezelf onvoldoende in deze functie of mocht je niet kunnen reageren, maar ken je wel de juiste persoon? Wil je mij dan in contact brengen met de betreffende kandidaat. Hartelijk dank voor je medewerking!

Reageren kan tot 9 juni 2017 middels de volgende link: http://bit.ly/2qXv5di

Altijd al een bijdrage willen leveren aan de groei van een bedrijf? Graag breng ik de volgende functie binnen de foodsector onder de aandacht. Ben jij een General Manager met een heldere visie op management en sales en zie jij het als een uitdaging om jouw expertise binnen een organisatie in transitie vorm te geven? Neem dan contact met mij op, wellicht heb ik een hele mooie uitdaging voor je! Lees meer....

Terug naar overzicht


© 2015 N&S Quality Consultants

N&S Quality Consultants B.V.

 

Mechelsesteenweg 120, 2860 Sint-Katelijne-Waver

 

t. 00 32 (0)15 555900

 

e. office@ns-quality.be, i. www.ns-quality.be