regelen, ontzorgen of meedenken: maatwerk is standaard

u heeft een aanspreekpunt voor al uw zaken

heldere tarieven

 
 

Zoeken

 

Inloggen op uw account E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? inloggen Nog geen account? Klik hier
         

 

Keurmeester Fruit en Groenten in Sint-Katelijne-Waver

7 mei 2018

Help onze klanten om het beste te maken

N&S Quality Consultants regelt, ontzorgt en denkt mee als het gaat over kwaliteit, voedselveiligheid, duurzaamheid en opleiden. Sinds de start in 1994 heeft het bedrijf naam gemaakt als een partij die langdurige relaties aangaat met haar opdrachtgevers en partners. Onze ondernemende aanpak wordt weerspiegeld in onze dienstverlening: iedere klant krijgt maatwerk als het gaat om hun producten, diensten & support. Wij zijn een one-stop-shop voor organisaties die aan hun kwaliteit, voedselveiligheid en duurzaamheid willen werken. Niet voor niets ‘de maat in kwaliteit’. Vanuit ons kantoor in Sint-Katelijne-Waver wordt gewerkt aan de verdere uitbouw van de activiteiten in België. Daardoor is er de vacature Keurmeester Fruit en Groenten voor de Belgische markt.

Functieomschrijving

Keurmeester in de fruit en groenten:
Het keuren van een breed scala aan in- en uitgaande Fruit en Groenten producten t.b.v. export en import (o.a. bewaarcondities, opslagduur, temperatuur, condities bij gemengde opslag, land van herkomst, geschiktheid van verpakking, ziekten en gebreken). Dit doet u voor diverse opdrachtgevers van handelsbedrijf tot aan retail. N&S helpt klanten door een interim keurmeester aan te bieden. Taken van een interim keurmeester zijn:

 • Het adviseren van bedrijven over EU kwaliteitsvoorschriften en UNECE normen, met sorterings- aanduidings- en verpakkingsvoorschriften.
 • Oordelen over en toepassen van fytosanitaire-, residu, tolerantie-, verpakkings-, fust- en aanduidingsvoorschriften.
 • Afhankelijk van de opdrachtgever maakt het melden van eventuele afwijkingen aan de juiste afdeling, begeleiden van en controle op retourzendingen onderdeel uit van de functie.
 • U heeft een passie voor fruit en groenten en bent graag praktisch bezig met deze producten.
 • U fungeert als vraagbaak voor een specialisme cq productgroep voor collega’s in Nederland en België.

Hebben we een match?

Profiel: Keurmeester met passie voor  Groenten en Fruit

Functie-eisen:

 • Minimaal secundair onderwijs richting tuinbouw of een relevante bachelor landbouw of vergelijkbaar.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de tuinbouwsector/teelt/groenten en fruit.
 • Een gedegen kennis van één van de productgroepen glasgroenten en vollegrondsgroenten. Kennis van hard- en kleinfruit, uitheems/exoten/citrus, uien, aardappels en paddestoelen e.a. is een pré.
 • U bent woonachtig in een straal van 50 km rondom Sint Kathelijne Waver.
 • Frans en Nederlands als moedertaal en goede Engelse taalvaardigheden.

Competenties

 • Samenwerken
 • Klantfocus
 • Resultaatgericht
 • Initiatief
 • Kwaliteitsgerichtheid

Standplaat
Je voert opdrachten uit bij klanten in je eigen buurt, maar op regelmatige basis kom je ook naar het kantoor in Sint-Katelijne-Waver.

Aanbod

N&S biedt een kans waarin je jezelf (verder) kan professionaliseren als Keurmeester in de groenten en fruitsector.  De cultuur van het bedrijf wordt omschreven als efficiënt met aandacht voor werkplezier en ondernemerschap. Als medewerker van N&S Quality Consultants kan je rekenen op een verloningspakket met alle extralegale voordelen die nodig zijn om je functie op de best mogelijke manier te kunnen uitoefenen.

Deze veelzijdige en dynamische functie vraagt veel flexibiliteit van u en juist dat is wat wij als N&S graag aan onze medewerkers teruggeven: ruimte voor ontwikkelingen, opleidingsmogelijkheden zoals keurmeestercursussen op inhoud en vaardigheden, vrijheid en flexibiliteit.

Het soort dienstverband (interim, in loondienst of op projectbasis) en het aantal contracturen is bespreekbaar. Salaris naargelang ervaring.

Interesse? Zet de eerste stap

Kun jij je vinden in onze ambitie? Laat van je horen en wie weet, word jij onze nieuwe collega!

Stuur jouw CV en jouw motivatie naar ero@ns-quality.nl. Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Kristine Van Wesemael office@ns-quality.be of via tel. nummer +32 (0) 470 646 724.

N&S biedt een kans waarin je zelf het bedrijf kan ontwikkelen in combinatie met jezelf (verder) te professionaliseren als Specialist in Kwaliteit in de voedingssector. Je krijgt de kans bij te dragen aan de strategische ontwikkeling van je vestiging en de organisatie. De cultuur van het bedrijf wordt omschreven als efficiënt met aandacht voor werkplezier en ondernemerschap.

Als medewerker van N&S Quality Consultants kan je rekenen op een verloningspakket met alle extralegale voordelen die nodig zijn om je functie op de best mogelijke manier te kunnen uitoefenen. Salaris naargelang ervaring. Deeltijdse functie (max 4/5) mogelijk in overleg.

Terug naar overzicht


© 2015 N&S Quality Consultants

N&S Quality Consultants B.V.

 

Mechelsesteenweg 120, 2860 Sint-Katelijne-Waver

 

t. 00 32 (0)15 555900

 

e. office@ns-quality.be, i. www.ns-quality.be