Zoeken
 

Inloggen op uw account E-mail adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? inloggen Nog geen account? Klik hier
 

inclusief verstrekking lesmateriaal vóór of tijdens de cursus

inclusief toets of examen

inclusief lunch voor alle cursussen en workshops die een ochtend- én middagdeel beslaan


 

Over voedselveiligheid

Voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie

Voedselveiligheid is een belangrijk thema voor levensmiddelenproducenten, -verwerkers, en -verpakkers. De term voedselveiligheid wordt gebruikt om de (on)veiligheid aan te geven van voedsel. Onder voedselveiligheid valt het voorkomen van: voedselvergiftigingen, voedselintoleranties, bederf en voedselallergieën. Belangrijke onderdelen van het vakgebied zijn dan ook risicoanalyse, risicocommunicatie en risicomanagement vanuit de verschillende disciplines, zoals de levensmiddelentechnologie, kwaliteitskunde, toxicologie, epidemiologie en (voedsel)wetgeving.

N&S en voedselveiligheid 

N&S helpt ondernemers en managers met een brede dienstverlening op het gebied van voedselveiligheid. Onze adviseurs helpen u bij trouble shooting en het verbeteren en borgen van uw productkwaliteit. We zijn een one stop shop voor organisaties met voedselveiligheidsvraagstukken: we adviseren, geven opleidingen en detacheren.

 


© 2015 N&S Quality Consultants

N&S Quality Consultants B.V.

 

Mechelsesteenweg 120, 2860 Sint-Katelijne-Waver

 

t. 00 32 (0)15 555900

 

e. office@ns-quality.be, i. www.ns-quality.be

 

regelen, ontzorgen of meedenken:

maatwerk is standaard

u heeft een aanspreekpunt voor al uw zaken

heldere tarieven